2009/04/10

Glad påsk

Måste ju önska en riktigt trevlig påsk till alla.
 Isac och Jackie har nog haft världens trevligaste påskfirande på dagis. Är så glad att deras fröknar har sådan fantasi och ork. Föst stod sminkning på agendan så alla förvandlades till små påskkärringar sedan  fick ta sig en tipsrunda ute på gården samtidigt leta träkaniner. När sista frågan kluras ut så står en livs levande ( fröken) påskhare i trappan. Alla barnen får en varsitt ägg som försiktigt bäres till den andra delen av gården där satt en höna( fröken) med hinkar med färgat vatten. Så fick barnen lägga i sitt ägg i valfri färg. Sedan blev det påsksånger och en riktigt härlig påsklunch. Särskilt uppskattad av Jackie. Undrar vart hennes mat tar vägen för jösses vad den tjejen kan äta.
Vad händer annars för oss denna helg:
Idag jobbar Anders en stund sedan bär det av till Tonie, Kristin och Nea på middag. Även Stefan ska med. Så kul att han också kan följa med. Ser fram emot en trevlig kväll. 
Påskafton blir det lunch hos Uno (barnens farfar) och Monica. 
Påskdagen kommer min mamma,Stig(hennes sambo) och syrran med familj hit på lite påskbuffé. Ska bli jättekul då det var längesedan vi träffades allihopa.
Annandag påsk blir det Uppsala till Siw (barnens farmor) om det inte har ändrats. Jag har nämligen inte fått detta bekräftat riktigt av Anders. Jag räknar med att åka dit varje fall. Carina och Mollie kommer nog också vara där.
Så vi kan nog lugnt säga att vi har lite att göra :)
Ska försöka ta mkt kort och lägga in så på återseende

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar