2009/03/22

Återigen söndag

Lite återblick vad denna helg bjöds på. Igår var vi i Sickla för lite barnshopping. Oj vad vi hittade fina kläder. Fick dock begränsa oss lite. Tur att vi hade lite rabatt både på Lindex och hm. Jackie älskade sina kläder och lyckades när vi var hemma få på sig 5 tröjor och 2 par byxor. Med lite övertalning lyckades vi få av henne kläderna för det såg lite väl varmt ut. Isac valde varje fall en t-shirt som åkte på bums hemma. Lyckad shopping även fast det fortfarande saknas en del plagg i deras garderober.
Kvällen bjöd vi Tonie, Kristin och Nea på Tacos och cheesecake. Denna kväll lyckades vi faktiskt få alla barn att sova så vi vuxna hann prata lite också. Mycket mycket trevlig kväll.
Idag har det inte blivit många knop här hemma. Anders och Isac är och handlar en ståbräda till vagnen och Jackie liger i soffan. Hon ska igentligen sova men vägrar så hon ligger där hon ligger. En tur till våran lekpark ska det varje fall bli.
Ska ta itu med en sak jag bara skjuter upp då det ger mig så mycket ångest, barnens semesterveckor från dagis. Detta är inte roligt att få ihop. Jag kan bara ta tre veckor i sträck och likaså Anders. Sedan har vi ju dagispersonalen som trycker på hur viktigt det är att barnen behöver lång ledighet i sommar. Resultatet blir att jag och Anders bara får en sketen sommarvecka ihop, suck. Sommaren suger när det blir så här. Men vad gör man. Barnen får varje fall, förhoppningsvis, 5 veckor ledigt.



Kristin, Isac och Nea


Min chesecake,himla god

2 kommentarer:

  1. Anonym18:36

    Oj cheesecaken ser jättegod ut! Minns våra fredagsfika på Capen mmmm... ; )

    SvaraRadera
  2. VIll ha mera cake, den var sååååå god!!!!

    SvaraRadera