2009/03/08

Söndag

Då var vi inne i helgens slutskeende. Gah varför går det så snabbt. Tänkte varje fall berätta lite vad vi har haft för oss i helgen.

Fredag-Hämtade barnen redan kl 14.00. Därför att Anneli, Alina och Adam,Camilla, Fredric och Cecilia skulle komma över och leka lite. Så jag kan påstå att det blev röj utan dess like här + mys med fika och frukt.
Målaren hann komma en sväng också för att kika så han kan ge oss en offert.
Kvällen avslutades med Lets dance som vanligt.

Lördag- Isac var till frisören i Skärholmen på morgonen. Helt suverän kille som klippte honom. Han visste precis vilken frisyr vi pratade om. Dessutom inget klipp i örat som brukar förekomma på andra salonger.  Fin i håret så fick han en lite bil för att han varit så duktig. Lunch passade vi också på att äta när vi ändå var där i centrumet.
In en sväng på Ica i Segeltorp och hämtade lite paket. Barnens converseskor hade kommit. Så fina. Och omtyckta av barnen som genast ville ha dem på sig ute. Men serru det gick inte för blött tyckte mamma.
Vid 13.00 var det kalasdax hos Bergström/Jonsson för underbara söta lilla Nea har ju fyllt 1. God tårta och kaffe. Bus och lek för barnen. Vi stannade kvar för middag och melodifestivalen. Tack tack för god mat och trevligt sällskap.
 Isac somnade i soffan och Jackie på golvet. Tråcklade in dom i bilen för hemfärd och skulle snabbt bära in dom hemma så de inte skulle piggna till. Då hände det. Fick inte av larmet som satte i gång och tjuta. Så ut  och leta reda på låsbrickan jag har på min nyckel, grannar kom ut o kollade läget. Till slut fick vi tyst på eländet. Isac tyckte allt detta var mkt spännande, Jackie mest att det lät illa. Som tur var somnade de relativt snabbt ändå trots adrenalinpådraget.

Söndag- Idag händer inte mycket här hemma. Anders har tvättat skitig bil, Isac kollar tv och leker, Jackie sover och jag ska städa. Mycket roligare än så blir det inte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar