2010/06/25

Skansen

Efter en lång och varm ,men trevlig dag på Skansen är vi nu hemma. Vi är trötta, så trötta att vi bestämde oss att strunta i grillningen. Skulle ta pizza men nej de rackarna som jobbar där firar tydligen också midsommar, tänka sig. Så det blev Mc donald´s. Gick ner det med.
Vi återgår till Skansen lite. Som sagt varmt men inte olidligt, mycket folk men inte så det störde. Barnen uppförde sig 99 % av tiden. Picknick intill en väderkvarn, lite karusell åkning för barnen, tågåkning, kolla djur såklart samt glass i lagom lass. En perfekt midsommarafton.
Nu kollar barnen på film sedan blir det sova för deras del. Borde inte vara ett problem att natta. Anders och jag har hyrt film, Shutter Island som ska vara en spännande och bra film. Hoppas på det. Vi hyrde ju Up in the air i går. Och helt ärligt så var den sådär. Blev lite sorgsen i hjärtat av den filmen.
Försöker lägga upp lite bilder imorgon. Var inte så smart att jag kollade batteristatus innan vi for och givetvis la batteriet av nästan med detsamma, pucko

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar