2010/10/01

Tjoho fredag och helg för mig. Att jag dessutom bara jobbar tre timmar på måndag och har semester på tisdag gör ju bara denna helg lite trevligare. Så vad hittar man på en helg som denna. Idag blir det fredagsmyyys allt vad det går. Hoppas på en glad Jackie som också vill mysa. Hennes humör denna vecka har varit allt annat än glatt. Isac lär väll vicka tand hela kvällen. Jobbigt bara om den lossnar ikväll då vi inte har ordnat från tandfen ännu. Nu förtiden kommer inte tandfen bara med en liten slant, nej ser ni nuförtiden kan hon släpa på leksaker också. En monstertruck hoppas han att hon kommer med. Får bli en deal annars. Pengar som han kan köpa sig en liten monstertruck. Får väll säga att hon hade slut på dom eller något.

Imorgon är det dags för gårdsstädning här på området. Om att jag avskyr detta. Urk.... Anders och jag brukar stå och sopa lite smått här och var. Finns liksom inget annat. De som bott här länge har sina saker som de alltid gör. Och det vågar man ju inte ta ifrån dom.
Efter hinner vi värma oss lite för att sedan åka och fira Tonie som blir ett år äldre ;).
Och på söndag får man ta på sig arbetskläderna och jobba lite. Saker man får göra när dagis har sina studiedagar och håller stängt måndag och tisdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar