2010/10/18

Vi åkte som sagt till Ikea i lördags för att handla saker till våran lilla toalett. Bla ett skåp, en spegel, krokar etc. Men det är ju inte lätt att fundera,titta ordentligt och se vad som passar när man samtidigt ska passa barnen som tar nacksving på varandra, leker kull, pillar och drar ner saker samt försöker omedvetet lägga krokben på andra besökare. Blev så att vi tillslut sa att det blir bra med den och denna. Lätt svettiga lämnar vi varuhuset och inser att alla köp inte var lyckade. Blir att lämna tillbaka lite, tänka om och köpa nytt.

Söndagen var ju Isac på kalas i två timmar. Passade därför på att åka till Mio en sväng. Vilket gick som en dröm med bara ett barn. Jackie tyckte nog inte att det var så kul att dra nacksving på sig själv och leka kull ensam är ju bara att glömma.
Vi passade även på att handla på Kvantum. Vilket även det gick smidigt och jag kunde faktiskt för en gång skull kolla vad som stod på hyllorna. Annars kollar man sin lista, står det chilisås så slänger man i den man brukar och fortsätter framåt i rask takt. Men nu serru upptäckte jag en helt ny värld av chilisås.

Denna vecka förutom taekwondon och gymnastiken innefattar även inköp av present till en nybliven 4 årig kille. Jackie ska på kalas på lördag. Detta borde ju inte vara ett problem men hjälp det är det. Har ingen aning vad han tycker är kul att leka med. Bakugans och pokemons brukar vara säkra kort men denna kille kanske inte alls tycker det. Blir nog ett litet sms till hans föräldrar. För hjälp behövs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar