2011/04/15

Morr

Just nu känns det som en riktig pruttfredag. Haft ont i huvudet hela dagen och värre blev det när jag hämtade på dagis. Tycker de klagar lite väl mycket på Isac, eller jag tycker de klagar de tycker de informerar, om allt. Om talet, om hans mage, japp vi vet att han har problem och vi håller på att försöka lösa det, hur han går i trappor, va f-n, förkyld för ofta för ett barn i hans ålder, kanske att han är känsligare än andra barn även fast vi upplever om honom som friskare, stökig just nu på vilan, kan ju vara en utvecklingsfas.
Så idag bet jag ifrån. Om det gick fram det vet jag ej. Känns som hon tyckte jag bara var en sur mamma med skygglapparna på. Men vi vet ju om problemen med honom, jobbar på det och samtidigt försöker stärka honom. Få honom att bli en stark och postiv kille. Inte stressa honom för mycket för då kan det gå åt helskotta fel. 
Nu har jag skrivit av mig lite och ska försöka låta detta rinna av mig. För oss får han vara förkyld ibland, han får gå i trapporna precis hur han vill och stökar han lite på vilan tänker jag se det som han är en helt normal 6- årig kille som testar sig fram. Talet får ta sin tid, tänker heller där inte anta att han kommer bli mobbad när han börjar skolan. För han är ju världens finaste kille.

1 kommentar:

  1. Anonym18:56

    hej ja på dom på dagiset, dom vet ju vad isac har för problem varför hugga på han nu.dom verkar ju att dom mobbar isack hälsn. mormmor

    SvaraRadera