2011/07/22

Vi är alla redigt trötta här hemma. Dagen började ju smått panikartad. Dock började det redan igår. Isac var pigg hela dagen och tyckte det var toppen att ha Norbergs barnen här hemma och leka. När de åkt tyckte jag att han såg lite hängig ut. Tempa han flera gånger men ingen feber. Anders kom hem senare på kvällen så när han tempade honom var det feber och han klagade på huvudvärk.
Somnade men vaknade gråtandes flera gånger under natten på grund av huvudet. Blev inte mycket sömn för varken mig eller Anders, värst för Anders.
Vid fem så var huvudvärken illa och han började dessutom kräkas. Anders ringde sjukvårdsupplysningen som rådde oss att direkt åka till barnakuten.
Så vi drog iväg hela familjen, tyckte det var bäst med tanke på vad det kunde vara. Kan lätt säga att det som dök upp i huvudet var hjärntumör.
Fick träffa 2 olika läkare som gjorde grundliga undersökningar. Vilket gick hur bra som helst. Men så var det det här med blodproven. Stackars Isac, vilken ångest han fick. Så efter en hel del gråt och skrik så lyckades dom få blod från fingret. Tror vi alla led som var i det rummet just då.
Första provsvaren som kom såg fina ut. Väntar på några fler svar som kommer på onsdag. Samt ska vi dit med ett avföringsprov så snabbt som möjligt.
En teori är att det är ett virus som retat hjärnan. Men vi får se.
Nu blir det en lugn kväll med förhoppning att huvudvärken inte kommer tillbaka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar