2009/10/28

Men uppdatering kanske

Ok har varit dålig på att uppdatera. Ingen uppdatering=dålig blogg, så är det bara. Kanske är att det inte händer så mycket, att vi inte gjort något. Men lite dålig ursäkt är det allt.
Fick nyss muta min dotter med glass för så trött är hon att ögonen gled igen. Inte bra. Vill ju få henne i säng i en bra tid. Barnen är lika trötta som vi vuxna. Detta mörker och halvtrista väder gör ju inte många själar glada. Tydligen var det sol idag men jag måste ha missat.

Anders och jag tog en tur till Skärholmens centrum idag. Barnen är i stort behov av kläder. Vi fyllde väll lite av det behovet men långt i från allt. Blir så när de de tagit ett växskutt. Är kul att köpa kläder när de blir så glada. Allt fick tummen upp. Isac skulle nog gärna sätta på sig allt på en gång.
Tur att de fyller snart + jul. Kanske får de några mjuka paket. För det behövs. Allt från t-shirtar, långarmade tröjor, myskläder, pyjamasar etc.
Frågade Jackie vad hon önskade i födelsedagspresent. Dora, Dora, Dora sjöng hon plus en Mitsubishi. Ehhh... Mistubishin kommer av att det står en på parkeringen, varenda gång vi går förbi den så blir barnen glada att den står där, är den borta blir dom bekymrade. vet inte varför dom blivit så besatt av den.
Dora grejor har hon inga förutom en film som hon tycker om, ett litet tips.
Vi har köpt ett stort dockskåp i trä- lite möbler till den. Vill ni komplettera med möbler så hör gärna av er så kan vi säga vilka vi köpt. Finns både på Toys r us och Br.

Där var lite surr från oss. På återseende

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar