2009/11/03

Blandat

Nu går dagarna ännu fortare känns det som. Redan november och snart fyller Jackie 3 år. Vart försvann dessa tre år någonstans. Från en liten bebis till en stor tjej med mycket mod och stark personlighet.

I år har vi faktiskt beställt jultidningar. Var nog över 20 år sedan men inte mycket har hänt när man sitter och bläddrar i katalogen. Fast det tycker jag är en bra sak. Den ska vara som den är. Blev lite till oss själva och julklappar till barnen. Hoppas han som vi köpte av har fått ihop till en fin premier.
Dessutom har vi fixat en del av julblommorna på ett enkelt sätt. Grannflickan gick runt och sålde genom sin klass. Givetvis bidrar vi. Tog den stora adventskassen. Innehöll bla hyacint, amaryllis, krans, mossa etc .Slipper vi springa runt själva och handla utan leverans till dörr.
Hittills har vi varit ganska tråkiga och sagt nej när barn i området har kommit och sålt div för klassen eller förening. Men nu har vi tänkt om. Ska alltid ha lite kontanter hemma. Kommer ihåg själv hur man slavade med att sälja. Så nu köper vi vad de än säljer :-).

Vad händer annars i veckan. Inte så mycket. Lite sjukhus besök på torsdag, både i stan och Södertäljesjukhus. Isac ska bla till öron, näsa, hals. Den remissen har tagit så lång tid att vi nästan glömt bort varför.
Till helgen kör vi nog på en liten överraskning till barnen. Tänkte ta ett besök till Junibacken. Var över ett år sedan vi var där så nu är det dax.
Som sagt ingen hektisk vecka det tar vi senare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar