2010/05/13

Dagens göra

Märks att barnen varit hemma några dagar för mycket från dagis nu. Blir lätt rastlösa, irriterade och gnälliga. Försöker så gott jag kan att hålla deras humör uppe men det blir svårare och svårare. En tur till returstationen med kartonger och dyl, det gillar dom. De går in helhjärtat med att kasta i rätt station. Så där var vi en stund och på hemvägen gick vi nästan rakt in i ett rådjur. Ytterligare ett spänningsmoment, roa roa.
Lunch och sedan ut på framsidan. Lyckades lura med med Jackie att hjälpa till och rensa i rabatterna. Efter ett tag kom även Isac och hjälpte till. Med vädret slog om så nu är vi inne för resten av dagen skulle jag tro. Känns som det är åska på g. Huvudet vill inte riktigt vara med och det brukar vara ett tecken.
Tänkte baka en dubbelsats chokladmuffins nu. Jag menar tiden finns och muffins sitter alltid fint i magen. Imorgon är det jobb igen. Vi delar på dagen jag och Anders. Jackie är frisk nu och skulle kunnat gå på dagis men vi hade redan lämnat in på dagis att de skulle vara hemma denna klämdag. Så hemma blir dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar