2009/08/21

Då var det fredag igen. Seriöst vart tar tiden vägen. Jag hinner helt enkelt inte med. Tur varje fall att det är ledigt imorgon för barnen är supertrötta. Undras varför. Får ju i säng dom i vettig tid men det verkar inte hjälpa. Speciellt Isac. Han hade fått nga psykbryt på dagis idag. Jaja säng tidigt och sova ngn timme längre imorgon kanske gör susen.
Vill att barnen ska vara på topp morgon då vi ska hälsa på deras kusiner. Tilde fyller hela 7 år den 27 aug, så vi firar henne imorgon. Har haft en del huvudbry vad man köper till en tjej som fyller sju. Inte helt lätt och syrran kan man knappast påstå var till hjälp. Nåja kanske lite.. Men till slut blev det ett kortspel med Petstore( heter det så....lät fel), en målarbok med samma tema samt pennor. Sedan får Emil bus en lite bil också. Vi träffas inte så ofta så man får skämma bort lite då.

Nu ska här lagas lite fredagsmat. Blir den lätta kycklinggrytan med ris. Perfekt när man är trött och sliten. Lie senare åker chipsen fram. Ska igentligen inte äta sånt men så stod den där, cremefraiche och dillsmak. Måste prova helt enkelt då jag har hört att den ska vara goooood.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar