2009/08/14

Jobbveckan över

Så var denna första jobbvecka över. Semestern känns väldigt avlägsen. Har jag haft någon överhuvudtaget???! Barnen tycker det är toppen att vara tillbaka på dagis, lite mer gnälliga dock. men en omställning är det för dom också. Nu måste dom masa sig upp tidigt på morgonen. Tidigare dessto bättre. Vill att dom somnar tidigt på kvällarna så man själv hinner ta igen sig lite.Innan man själv ska sova.
Ikväll skulle det vara toppen om dom somnade i tid. Vill ta en pay- per- view film från Com-hem 22.15. Missade den filmen med någon minut förra helgen så nu ett nytt försök. Den spanska filmen Barnhemmet får det bli. Har velat sett den länge. Ska vara läskig. Men det sades så om Pans Labyrint också och den var bara fint läskig.Om bara en film kan vara fint läskig hmmm.. Så stora förhoppningar på denna film. Så snälla barn somna i tid tack.

Helgen då vad händer. Imorgon fm kanske Mulle meck parken i Järvastaden. Eftermiddagen fira Monica dit även Carina, Mollie och Nicklas kommer. Lär bli livat.
Söndag kanske Tonie och Nea ärar med ett besök. Och såklart fotbollen för Isac drar igång igen.
Så ser det ut för oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar