2009/08/23

Motala

Igår var vi ju i Motala och firade Tilde som sagt var. Resan dit tog tre timmar istället för drygt två. Synd att en timme gick till spillo så att säga. Men isac blev åksjuk så det var bara stanna vis en mc donald så han fick lite luft samt äta lite. Och det hjälpte resten av resan.
Hos syrran fick vi mycket god grillad fläskfilé ala Mange, du är grym på att grilla. Toppenväder gjorde att vi kunde sitta ute. En av de sista skälvande sommardagarna skulle jag tro.
Barnen har hittat varandra verkar det som. Lekte bra ihop. Rök inte ihop alls. Synd att det är sådant avstånd mellan bara. Vi träffas lite för sällan känns det som.
Fick även se lite mera av Nykyrka. Varför har vi inte varit dit förut syrran. Pratar naturligtvis om Övralid. Vilket ställe. Älskar sånna platser. Det måste vara ett av Sveriges bästa caféer där. Me like a lot. Visar dagen med lite bilder

Jackie skippade skorna på grusvägen. Kanske inte så smart


Syrran i Övralid. Kolla in utsikten bakom



Även här en utsiktsbild




Kusinerna. Försökte ta ett bra foto på alla tillsammans men samarbetet var ej på topp denna dag

Tilde som snart blir hela sju år

Mange får nog och slänger killarna i backen. Nåja i rent bussyfte

Underbart fika i övralid. Allt serverades till bords. Det ända man gjorde var att beställa i stugan. Service på hög nivå.


Emil och Tilde



Emil visar sin raketglass

Caféet









Jackie hemma hos syrran



Kusinerna med lilla Pelle, katten alltså
Morfar Nisse och Tilde

Hepp Pelle bus
En mycket trevlig dag. Idag är vi trötta av förstårliga skäl. Tonie är här och fixar balkongräcket. Snart fotbollsskola. En lugn söndag























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar