2009/05/11

Hur det gick

Idag var ju Isac till en logoped. Gick väll bra men vi har en del att jobba på. Hon tyckte Isac ska vänta med 6 års verksamheten eftersom förutom med talet tyckte att Isac inte lekte moget för sin ålder. Eller hur man nu ska uttrycka det. Visste inte att barn kunde leka omoget. ...Får försöka bortse från detta.  Vi ska även involvera dagis. Har köpt ett memorie som de ska få så de kan spela med Isac. Är en massa tungrörelser o dyl istället. Så nu blir det massa tungvickingar.

En lite helgrapportering;Lördag  gårdsstädning. Kallt o blåsigt o tråkigt. Gick mest runt och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Isac och Jackie tyckte heller inte detta var så kul.  Sedan drog Anders in till stan och träffade Stefan. Till barnens stora glädje följde Stefan med hem hit. Dom blir så djäkla glada när ngn i släkten kommer på besök.
Söndag åkte och fikade med två av mina arbetskamrater i V-by. Inte så ofta det händer. Sedan fotbollsskola med Isac. Denna gång stannade vi inte kvar tills slutet då Isac ville hem. Anledningen var nog att han var bajsnödig. Så det var  bara att avbryta och åka hem. Nya tag nästa gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar